Osoba zatrudniona na stanowisku Asystenta/Asystentki Managera Restauracji będzie odpowiedzialna za: - aktywne wsparcie w zarządzaniu restauracją - budowanie zespołu pracowników - tworzenie kultury pracy skoncentrowanej na kliencie - wprowadzanie faktur do systemu magazynowego - obsługa klienta - nadzór nad dokumentacją - udział w audytach, inwentaryzacjach itp.
Oczekiwania wobec Kandydatów: - znajomość programu Gastro Szef i obsługi kasy typu POS - 1-2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku - łatwości w nawiązywaniu kontaktów - zaangażowania w realizację powierzonych zadań - umiejętności pracy w zespole - aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej
Oferujemy: - Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie od zaraz - rozwinięty system szkoleń - w dalszej perspektywie prywatną opiekę medyczną - dobrą i życzliwą atmosferę pracy :)
Zainteresowanych prosimy o aplikowanie przez poniższy formularz: